Arbeidsverksted med tillitsvalgte

Hovedtillitsvalgte og hovedverneombud i Drøftingsforum er 1. og 2. februar samlet til to dagers arbeidsverksted om Nordre Follo kommune på Thon Hotell i Lillestrøm.

På programmet torsdag står blant annet kultur, arbeidsgiverpolitikk, organisasjonsutvikling og gjennomgang av prosjektbeskrivelser. Fredagen vil vies til retningslinjer for tillitsvalgte og hovedverneombud og gjennomgang av risiko- og sikkerhetsanalyse for arbeidet med å bygge ny kommune.

Arbeidsverkstedet ledes av administrasjonssjef for Nordre Follo kommune og leder i Drøftingsforum, Gro Herheim. Les mer om Drøftingsforum.

Leder for HR i Oppegård, Gudrun Birkelund og leder for HR i Ski, Øyvind Kramer, sitter også i Drøftingsforum. Fra prosjektstaben for Nordre Follo deltar prosjektrådgiver HR Elin Voksøy, som er prosjektleder for prosjekt arbeidsgiverpolitikk –  og prosjektrådgiver for økonomi og analyse, Erlend Nordby.

Stengt for kommentarer.