Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Arbeidsverksted med tillitsvalgte

Hovedtillitsvalgte og hovedverneombud i Drøftingsforum er samlet til to dagers arbeidsverksted om Nordre Follo kommune på Thon Hotell i Lillestrøm 1. - 2. februar 2018.

Felles ledersamling i Kolben

Torsdag 25. januar 2018 var virksomhetsledere fra Ski og Oppegård samlet til ledersamling om Nordre Follo kommune.

Første møte for prosjektlederne

Fredag 19. januar 2018 hadde prosjektlederne for delprosjektene som skal danne reisverket for Nordre Follo kommune sitt første felles møte.

Åpent hus for ansatte

Lurer du på noe om Nordre Follo kommune, eller har du innspill du ønsker å formidle? Vi ønsker alle ansatte velkommen til åpent hus om arbeidet med Nordre Follo kommune to ganger i vår.

Første ledersamling

Erfaringer fra andre kommuner, felles kultur og gruppearbeid sto på programmet da virksomhetsledere fra Ski og Oppegård var samlet for første gang 8. mai 2017.