Forberedelser du kan gjøre nå før vannmåleravlesningen 2020

Kommunen sender ut varsel på sms når det er tid for å lese av vannmåleren før årsskiftet. Vi ber deg sjekke at du er registrert med riktig kontaktinformasjon slik at du er sikker på å få varselet.
Rennende vann

For at vi skal kunne beregne årsgebyret ditt for vann og avløp ber vi deg lese av vannmåleren hvert år. Det er snart tid for ny vannmåleravlesning. Varsel vil bli sendt på SMS til mobiltelefonen din i forkant så sant du er registrert i offentlige registre.

Dette gjelder eiere av eiendommer som ikke har installert fjernavlest (digital) vannmåler. Har eiendommen din installert fjernavlest vannmåler, trenger du ikke å foreta deg noe.

Sjekk dine opplysninger

Vi ber om at du sjekker at du er registrert med riktige kontaktopplysninger på nettsiden www.varslemeg.no, og oppdaterer informasjonen din hvis noe er feil eller mangler.

Du kan også sjekke dine opplysninger på nettsiden www.norge.no/oppdater-kontaktinformasjon.

Så sant du er registrert på disse nettstedene med riktig mobilnummer, vil du få varsel fra oss på sms i løpet av desember.

For de eiendommene vi ikke finner mobilnummer vil det bli sendt ut avlesningskort i posten i løpet av desember.

Kontaktinformasjon til bedrifter

Bedrifter må registrere nøkkelpersoner ved å gå inn på nettsiden www.varslemeg.no, da telefonnummer til bedrifter ikke kan hentes fra andre kanaler.

Lurer du på noe om vannmåleravlesningen, eller når du får regning for kommunale avgifter neste gang?

Da kan du lese mer om vannmåleravlesningen, gebyrer for vann, avløp og renovasjon og faktura for kommunale avgifter her.

Sist endret: 04.11.2020