To nye smittede i tilknytning til utbrudd ved Follo LMS

To nye personer med tilknytning til utbruddet ved Follo Lokalmedisinske Senter er bekreftet smittet med Covid-19.

Tilfellene ble meldt søndag kveld og mandag morgen. De smittede er i kategorien pasient/pårørende.

Det er nå tilsammen 10 personer som er bekreftet smittet i forbindelse med utbruddet ved Follo Lokalmedisinske senter, som driftes i samarbeid mellom flere kommuner i Follo.

Fire av de smittede er i kategorien ansatte og seks i kategorien pasient/pårørende.

Det vil holdes en pressekonferanse for oppdatert info om utbruddet ved Follo Lokalmedisinske senter tirsdag 22. september klokken 15.00 i Nordre Follo rådhus.

Pressekonferansen vil bli streamet på kommune-TV som du kan følge fra vår nettside.

Sist endret: 21.09.2020