Fortsatt tiltaksnivå A i Nordre Follo

Sammen med 20 andre kommuner i Viken vil Nordre Follo fortsette med samme tiltaksnivå som i dag (A) til og med 25. april. Det besluttet Regjeringen i dag etter innspill fra statsforvalteren, Helsedirektoratet og FHI.

16. mars innførte regjeringen regionale tiltak i alle kommunene i Viken samt i Gran kommune i Innlandet. Alle 52 kommunene fikk tiltaksnivå A, det strengeste tiltaksnivået.

Etter anbefaling fra Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet og statsforvalter har regjeringen besluttet at 20 kommuner fortsetter med tiltaksnivå A, 19 kommuner får tiltaksnivå B, mens 13 kommuner ikke lenger skal ha regionale tiltak.

Endringene gjelder fra midnatt, natt til mandag 12. april og til og med søndag 25. april.

I disse kommunene videreføres tiltaksnivå A:

Asker, Bærum, Drammen, Eidsvoll, Enebakk, Fredrikstad, Gjerdrum, Lier, Lillestrøm, Lørenskog, Moss, Nannestad, Nes, Nordre Follo, Rakkestad, Rælingen, Råde, Sarpsborg, Ullensaker og Ås.

I disse kommunene blir tiltaksnivået nedjustert fra tiltaksnivå A til tiltaksnivå B:

Aurskog-Høland, Frogn, Halden, Hole, Hurdal, Hvaler, Indre Østfold, Jevnaker, Kongsberg, Lunner, Marker, Modum, Nesodden, Nittedal, Ringerike, Skiptvet, Vestby, Våler og Øvre Eiker.

I disse kommunene avsluttes de regionale tiltakene:

Aremark, Flesberg, Flå, Gol, Hemsedal, Hol, Krødsherad, Nesbyen, Nore og Uvdal, Rollag, Sigdal og Ål i Viken samt Gran kommune i Innlandet.

Les saken fra Regjeringen

Les saken: Viderefører tiltaksnivå i skoler og barnehager

Sist endret: 10.04.2021