Informasjon om faktura for kommunale avgifter

Årets tredje faktura for kommunale avgifter sendes nå ut, og har betalingsfrist 20. september. Du kan logge inn på Min side for å se fakturert gebyr og gebyrgrunnlag for din eiendom.

Min side finner du her. (Krever innlogging via ID-porten.)

De kommunale avgiftene sikrer blant annet at pipa på huset ditt blir feiet, søppelet ditt blir hentet, avløpet ditt blir håndtert og du har rent vann. Kommunen sender ut faktura for vann, avløp, renovasjon, feiing og slam fire ganger hvert år. Faktura sendes til registrert hjemmelshaver av eiendommen.

Forfallsdatoer er 20. mars, 20. juni, 20. september og 20. desember.

Regningen som blir sendt ut nå i slutten av august med betalingsfrist 20. september inneholder gebyr for hageavfall for de eiendommene som har denne avtalen med Follo Ren.

Her finner du svar på de mest stilte spørsmålene om denne regningen, og informasjon om hvor du kan henvende deg for å få svar på eventuelle andre spørsmål.

Her ser du oversikt over priser og gebyrer for vann og avløp.

Her ser du oversikt over priser og gebyrer for renovasjon, feiing og slam.

Hvis du har fått en regning på vann- og avløpsabonnement med et beløp du mener ikke kan stemme, sjekk dine eiendomsopplysninger og kontakt oss via denne siden.

Har du spørsmål om faktura for kommunale avgifter du ikke finner svar på her på vår nettside, kontakt oss via e-post postmottak@nordrefollo.kommune.no.

Sist endret: 27.08.2021