Møt ny kommunedirektør i Nordre Follo-podden

Ny kommunedirektør i Nordre Follo, Øyvind Henriksen, er gjest i siste episode av Nordre Follo- podden - sammen med kommuneoverlege Kerstin Anine Johnsen Myhrvold.

Øyvind Henriksen har sin andre uke på jobb for Nordre Follo kommune og har naturlig nok, med tanke på hvordan situasjonen i Nordre Follo har vært de siste ukene, allerede rukket å bli kjent med kommuneoverlegen vår.

Nå går smittetallet i kommunen ned og kommuneoverlegen forteller om situasjonen nå, om ukene vi har lagt bak oss og om veien videre. For når kan vi komme tilbake på kontorene, eller klemme igjen?

Øyvind Henriksen forteller om sin bakgrunn, forventninger - og hvordan er det å starte i en ny jobb - i en kommune «alle» har hørt om de siste ukene?

Og hvordan er det å bygge kultur i en ny kommune som har stått i unntakstilstand i snart ett år?

Du kan høre Nordre Follo podden der du hører podcast.

Podtail: Hør episoden av Nordre Follo-podden

Sist endret: 10.02.2021