Regjeringen letter på tiltakene i Nordre Follo

Regjeringen presenterte nye tiltak for Oslo-regionen tirsdag 9.2. Kommunestyret har møte onsdag kveld og har da muligheten til å vedta strengere tiltak.

Nordre Follo og Ås har nå god kontroll på smittesituasjonen, og de flyttes fra ring 1 til ring 2 og tiltaksnivå D, opplyste regjeringen i en pressemelding 9. februar.

Se full oversikt over tiltakene på regjeringens nettside.

– Dette betyr at Nordre Follo og Ås fra 11. februar blant annet kan åpne treningssentrene for personer som er bosatt i kommunene. Det er heller ikke lenger forbud mot å gjennomføre arrangementer, sier helseminister Bent Høie.

Reglene gjelder fra og med 11. februar til og med 17. februar 2021.

Kommunestyret har ikke mulighet til å vedta mildere tiltak enn det regjeringen har innført, men kan velge å innføre strengere tiltak. De skal behandle dette i sitt møte onsdag 10. februar kl. 18.

Møtet sendes direkte på kommunens nettside.

Se full oversikt over tiltakene på regjeringens nettside.

Sist endret: 10.02.2021