Inviterer til introduksjonsmøte om ungfritid.no

Nordre Follo kommune har blitt pilotkommune for ungfritid.no. Vi inviterer til et introduksjonsmøte onsdag 17. februar kl. 18.00-19.30.

Ungfritid.no er en digital oppslagstavle for frivillige organisasjoner som skal samle og synliggjøre alle faste organiserte fritidsaktiviteter til barn og unge.

Vil du bli med?

Onsdag 17. februar kl.18.00-1930 inviterer vi til introduksjonsmøte for å fortelle om arbeidet med ungfritid.no og gi en innføring i den tekniske løsningen.

Meld deg på her

Litt mer info om ungfritid.no

Vil du rekruttere flere barn og unge til en fritidsaktivitet i din organisasjon?

Nå lager Frivillighet Norge en nasjonal oversikt over alt som er gøy å være med på for barn og unge, og vi vil ha med DIN organisasjon!

Ungfritid.no ble lansert den 3 desember, under konferansen “Frivillighetens dag”.

Ungfritid.no er en digital oppslagstavle for frivillige organisasjoner som skal vise mangfoldet av fritidsaktiviteter til barn og unge, på et og samme sted. Det er nå åpent for publisering av fritidsaktiviteter i regi av frivillige organisasjoner, frivillighetssentraler og kommunale fritidsklubber.

Dugnad for økt deltakelse i fritidsaktiviteter

For 2021 planlegger vi prosjektet «Dugnad for økt deltakelse i fritidsaktiviteter». Det nasjonale, gratis og digitale rekrutteringsverktøyet Ungfritid.no vil være et sentralt virkemiddel for frivillige organisasjoner, lag og foreninger. Ungfritid.no er ikke et verktøy for betaling av deltakeravgift, men er veien inn til nye fritidsaktiviteter.

Ungfritid.no er bygd på samme løsning som Frivillig.no, og dersom din organisasjon allerede er registrert på Frivillig.no, kan du enkelt aktivere din organisasjon på Ungfritid.no!

Dette digitale møtet

er for deg som jobber i en frivillig organisasjon og ønsker å publisere deres organiserte fritidsaktiviteter på Ungfritid.no. Vi vil gi en introduksjon til arbeidet med Ungfritid.no, og en innføring i den tekniske løsningen.

Sist endret: 05.02.2021