Barnehager og skoler stengt ut uken

Kommunen har et pågående utbrudd av virusmutasjon fra Storbritania og smittesituasjonen er fortsatt uavklart. Formannskapet har derfor vedtatt å stenge barnehager og skoler til og med fredag 29. januar.

Nye råd og regler fra 25. september

Norge går over til "En normal hverdag med økt beredskap" fra lørdag 25.09, kl. 16.00.

Regjeringens oversikt over nye råd og regler
Koronavirus (FHI)

Kommunen opprettholder tilbud til sårbare barn, og barn med foreldre som jobber i samfunnskritiske funksjoner. Skoleelever får digital hjemmeundervisning de dagene skolene er stengt.

Smitteverntiltak i Nordre Follo

Den lokale forskriften om smitteverntiltak i Nordre Follo kommune gjelder til og med søndag 31. januar. Etter dette gjelder den nasjonale forskriften, som regjeringen la fram 24. januar.

Tiltakene i den lokale forskriften er strengere enn den nasjonale forskriften på enkelte punkter. Følgende utsalgssteder i Nordre Follo kommune skal derfor være stengt til og med 31. januar:

• Kiosker og butikker som selger helsekost
  • Utsalgssteder for dyrefôr og andre nødvendighetsartikler for kjæledyr og husdyr
  • Bandasjister
  • Optikere
  • Vinmonopol
  • Salgsvirksomhet til landbruk og dyreproduksjon
  • Lager- og grossistdelen i byggvareforretninger som selger til håndverksvirksomhet og lignende
  • Butikker kan ikke holde åpent for å hente forhåndsbetalte bestilte varer
  • Serveringssteder på hoteller må også være stengt.

Sist endret: 04.02.2021