Sverre (85) fikk første vaksine i gruppen 85 +

Sverre Sandbakken var førstemann ut da vaksineringen av aldersgruppen 85 år og eldre startet torsdag 21. januar.
- Dette har jeg ventet lenge på! Nå gleder jeg meg til å kunne klemme barnebarna mine snart igjen, sa Sverre Sandbakken (85) fra Ski. Han var først ut med å bli vaksinert i aldergruppen 85 og eldre på Langhuset helsestasjon i dag. Sammen med 54 andre i samme aldersgruppe satt de spent og ventet før vaksinen ble satt.

- Det var ikke vondt og jeg var ikke i tvil om at jeg ville ta vaksinen. Jeg ser også frem til å kunne være litt friere, la han til.

Han hadde på seg kortermet genser - og fikk skryt for det av vaksinatør Ingrid Samset Lorentsen. For henne var det også første gang hun satte vaksine mot Covid- 19.
- Alle som vaksinere her er vant til å sette vaksiner, så dette skal gå så bra, sa hun.

Her kan du leser mer om vaksinering i Nordre Follo kommune:

Sist endret: 21.01.2021