Modulbygget på Sofiemyr skole er tatt i bruk

2. og 4. trinn flytter inn i bygget som inneholder fem klasserom og arbeidsplasser til lærere. Bygget skal avlaste dagens skole fram til ny skole er bygget.

Det nye modulbygget på Sofiemyr skole er nå tatt i bruk. Det inneholder fem klasserom med hvert sitt grupperom og egne toaletter, og arbeidsplasser og møterom til lærere.

4.-klassingene Albert Hille Skjønnelien, Elsa Holmgren, Isabella Isene Waaler og Isabella Delgado Nyström var de første som fikk ta en titt før klassene flytter inn fredag 21. mai.

Se flere bilder på kommunens facebookside.

Kommunestyret vedtok i mai at det skal bygges en ny barneskole på nabotomta til dagens Sofiemyr skole. Modulbygget skal avlaste dagens skole fram til den nye skolen står klar, det er anslått å være i slutten av 2023.

Se vedtaket fra kommunestyret.

Sist endret: 21.05.2021