Stor pågang til sommerskole

Kommunen arrangerer i år gratis sommerskole for elever på 4.-10. trinn. Påmeldingen startet 11. mai og i løpet av kort tid var de fleste kursene fulltegnet.

Sommerskolen er et samarbeid mellom skolene, kulturskolen, ung fritid, lag og foreninger og private aktører. Her får elevene mulighet til å delta på sommerlab, teater, ballspill, podkast, søm, dans, musikk og mye annet.

Beklager tekniske problemer

- Vi er meget godt fornøyd med at sommerskolen er så populær siden det er første gang kommunen tilbyr dette. Jeg beklager imidlertid at påmeldingsløsningen ikke fungerte optimalt. Systemet taklet ikke den store pågangen og jeg forstår godt at elever og foreldre ble fortvilet og ergerlige når de ikke kom igjennom, sier konst. kommunalsjef Arnfinn Almås.

Ny påmeldingsrunde

- Kommunen stenger nå påmeldingen en periode for å gå gjennom deltakerlistene og filtrere bort doble bestillinger. Samtidig ser vi på muligheten for å tilby flere kurs og eventuelt flere plasser på enkelte kurs. Vi jobber nå på høygir for at flere elever skal få plass på sommerskolen. Onsdag 19. mai legger vi ut informasjon om ytterligere kursplasser og påmelding, sier Almås.

Sist endret: 12.05.2021