Bli med gratis på Sykle til jobben-aksjonen

Nordre Follo kommune inviterer til deltakelse i Sykle til jobben-aksjonen for alle innbyggere i kommunen over 15 år, og for alle bedrifter og deres ansatte.

I en tid med mye hjemmekontor, inaktivitet og lite sosial kontakt, er Sykle til jobben et svært godt tilbud for å bedre psykisk og fysisk helse. Som deltaker i kampanjen motiveres du til å bli mer aktiv, og du får en opplevelse av samhold og tilhørighet.

Sykle til jobben – med hjemmekontor?

Selv om kampanjen heter «Sykle til jobben», er det ikke bare sykkelaktivitet som registreres. Under kampanjen registrerer deltakerne ALL sin fysiske aktivitet.

I treningsdagboken kan du logge alt fra padling, løping, svømming, klatring, fjellturer og styrketrening som eksempler på poenggivende aktiviteter. Treningsdagboken kan kobles til andre treningsapper som Strava og Polar, slik at du ikke trenger å registrere aktiviteten to ganger hvis du allerede bruker noe annet til å registrere aktivitet. Du kan registrere aktiviteten både til/fra jobb, men også fysisk aktivitet på fritiden.

Sykle til jobben er Norges største og eldste årlige aktivitetskampanje, og arrangeres av Norges Bedriftsidrettsforbund i 2021 for 48. gang.

Kampanjen varer fra 20. april til 18. juni 2021

Målet er å få flest mulig i hverdagsaktivitet. Deltakerne registrerer sin aktivitet, melder seg på i bedrift eller deltar individuelt, lager lag og skaper aktivitetsglede.

Hvordan melde seg på?

Gå inn på nettsiden sykletiljobben.no, finn «meld på»-knappen og registrer en e-postadresse. Deretter velger du om du vil melde deg på med jobben eller alene. Opprett så en profil. Dette er gratis om du har adresse i Nordre Follo.

Sist endret: 11.03.2021