Teststasjonen flytter til Langhus

Teststasjonen på Langhus er klar og vil åpne allerede onsdag 29. september.

Kommunen har lenge jobbet for å samle hele smittevernteamet. Med den nye teststasjonen vil smittesporing og testing være samlet ett sted.

Vi går med dette over fra to til èn teststasjon. Den nye teststasjonen ligger midt i kommunen.

Lene Svendsen, avdelingsleder for smittevernteamet, understreker at det å samle to teststasjoner til èn, ikke vil gå utover tilbudet.

- Det er mye samarbeid mellom teststasjonen og smittesporerne, og vi gleder oss derfor til å kunne samle alle under samme tak. Vi vil fortsatt ha som mål at de fleste skal få time på dagen eller senest dagen etter de bestiller, sier Svendsen.

Teststasjonen på Kolbotn hadde sin siste dag fredag 24. september og er nå stengt. Teststasjonen i Verkstedveien i Ski er åpen til og med torsdag 30. september.

Hva betyr dette for meg som innbygger?

Sist endret: 28.09.2021