Utbrudd Covid-19 ved videregående skoler

Det er meldt om utbrudd ved alle de tre videregående skolene i kommunen.  1 trinn ved Roald Amundsen VGS er satt til gult nivå etter trafikklysmodellen. Det er 30 smittetilfeller ved skolen.

Det er i dag meldt om 30 smittede ved Roald Amundsen videregående skole. De fleste tilknyttet 1. trinn. Trinnet er av kommuneoverlegen satt til gult nivå etter trafikklysmodellen fra og med 6. september og inntil videre.

Det er meldt om 10 smittetilfeller ved Ski videregående skole og 6 tilfeller ved Drømtorp videregående skole.

Jevnlig testing ved videregående skoler

Det er fra og med i dag innført jevnlig testing ved skolene to ganger per uke. Dette erstatter smittesporing og testregime for nærkontakter på skolene.

Pressekonferanse 7. september om nye rutiner

Det vil holdes en pressekonferanse tirsdag 7. september klokken 12.00 om smittsituasjonen i kommunen og de endringer som vi opplever med testing, smittesporing og karantene i forbindelse med gjenåpningen.

Kommuneoverlege Kerstin Anine Johnsen Myhrvold og ordfører Hanne Opdan deltar. Pressekonferansen vil streames på kommunens TV.

Se sendingen her.

Sist endret: 06.09.2021