Innsamling av utstyr

Vi har fått inn så mye utstyr at vi må ta en midlertidig pause i innsamlingen. Etter påske må vi jobbe med å sortere alt som har kommet inn. Tusen takk til alle som har bidratt!
Frivillige som tar i mot klær mm

I forbindelse med økt bosetting har vi opprettet et lager i samarbeid med Røde kors i Nordre Follo hvor vi tar imot brukt og nytt utstyr.

Oversikt over hvilke møbler, klær og diverse utstyr vi trenger finner du i oversikten under. Hvitevarer, senger og annet utstyr blir kjøpt inn sentralt av kommunen, så disse står ikke oppført i listen.

Alt som leveres inn må være fungerende og helt, og klær må være hele og nyvaskede. Vi går gjennom utstyret sammen med deg ved innlevering. Vi har ikke mulighet til å ta imot klær og utstyr som ikke kan leveres videre.

Dette trenger vi av utstyr

Diverse kjøkkenutstyr

Vi tar gjerne i mot pent brukt og nødvendig kjøkkenutstyr. Eksempel på dette kan være frokost- og middagsservise, bestikk, kniver, kopper, glass, kjeler og annet kjøkkenredskap. Vi tar også gjerne imot oppbevaringsbokser, matbokser, plastboller og fat.

Elektroniske artikler som for eksempel kaffetrakter og vannkoker må være i god stand og med nyere stikkontakt.

Møbler/småmøbler

Eksempler på møbler/småmøbler vi kan trenge:

• spisegruppe/kjøkkengruppe (vær oppmerksom på at du må være forberedt på å bære møblementet inn på lageret)
  • seng til baby/sprinkelseng
  • kommode
  • nattbord
  • lamper med nyere stikkontakt

Annet utstyr

Eksempler på annet utstyr vi kan trenge:

• søppelbøtte
  • skittentøyskurv
  • klesstativ
  • gardiner
  • strykebrett
  • skohylle
  • knagger
  • stumtjenere
  • speil

Forbruksvarer

Vi ser at det også vil være behov for forbruksvarer som hygieneartikler, barnebleier, oppvaskbørster, kjøkkenkluter og lignende. Forbruksvarer av denne typen bør være nye og ikke tidligere brukt.

Utstyr til barn/spedbarn

Blant flyktningene vil det komme mange barn. Det vil derfor være behov for utstyr til barn og spedbarn.

Eksempel på utstyr kan være:

• barnevogn (dypvogn, sportsvogn, trille)
  • stellebord
  • vippestol
  • barnestol/tripp trapp stol
  • babyteppe
  • tåteflaske/smokk (dette må være nytt)
  • Babyklær
  • Skolesekk/barnehagesekk

Klær og sko

Vi trenger klær og sko til både barn, ungdom og voksne. Det er særlig behov for klær til barn over tolv år. Det er viktig at alt som leveres inn er helt og nyvasket.

Ved innlevering av klær, sko og utstyr vil vi gå igjennom alt sammen med deg når du kommer. Vi har ikke mulighet til å ta imot klær, sko og utstyr som ikke kan leveres videre.

Leker

Vi trenger leker for både inne- og utelek til barn i alle aldre.

Her er det også viktig at barna får leker som er hele og som virker som de skal. Ødelagte eller ufullstendige leker tas ikke imot.

Levering av leker

Leker kan leveres i Durendalsveien 3, 1415 Oppegård (inngang på nedsiden av bygget – ved tidl. barnehage). Ta kontakt med Sissel Jacobsen i Oppegård og Ski Sanitetsforening på telefon 92 89 17 66 for levering av leker.

Når og hvor kan du levere?

Adresse

Alt av utstyr og småmøbler kan leveres til Skiveien 62, 1410 Kolbotn. Se veibeskrivelse i kart.

Åpningstider

Vi har mulighet til å ta imot utstyr og småmøbler mellom kl. 16.00 og 20.00 på følgende dager:

• uke 14: mandag 4., onsdag 6. og torsdag 7. april

Vi gjør oppmerksom på at du ikke kan levere møbler og utstyr utenom åpningstidene.

Levering av leker

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om levering av utstyr, kan du ta kontakt med Ida Skjerve på e-post ida.skjerve2@nordrefollo.kommune.no.

Sist endret: 08.04.2022