De eldste får tilbud om oppfriskningsdose først

Alle over 80 år skal ha fått sms med invitasjon til å bestille time. Når gruppen over 80 år har fått vaksine, fortsetter vi nedover i aldersgruppene.
Illustrasjonsfoto

Folkehelseinstituttet (FHI) anbefaler at personer over 65 år og personer mellom 18 og 64 med underliggende risiko for alvorlig forløp av covid-19, tar en ny oppfriskningsdose av koronavaksine.

Nordre Follo kommune følger som alltid de nasjonale retningslinjene og prioriterer innbyggerne slik FHI har bedt om:

  • Personer over 75 år og sykehjemsbeboere
  • Personer 65-74 år
  • Personer i aldersgruppen 18-64 år med underliggende risiko for alvorlig forløp av covid-19.

Per 8. august har vi sendt sms med invitasjon og lenke til å bestille time til alle over 80 år. Hvis du er over 80 år og ikke har fått sms, så kan du ta kontakt på telefon 94 01 23 10.  

Når vi er ferdige med gruppen over 80 år, vil vi begynne med aldersgruppen over 75 år og så gå videre nedover i alder. Vi vil sende ut sms med invitasjon og lenke til å bestille time når det er din tur. 

Vaksinesenteret flytter til Langhuset

Vaksinasjonen foregår i Rådhussvingen 7 i Ski, til høyre for rådhuset. Fra og med 16. august flytter vaksinesenteret til Langhuset, Gamle Vevelstadvei 34. 

FHI anbefaler nå at personer over 65 år tar oppfriskningsdose, selv om de har hatt Covid-19. Det må ha gått minst tre uker etter gjennomgått sykdom. 

Les mer om koronavaksinasjon på vår nettside 

Les mer informasjon på FHIs nettside 

 

 

Sist endret: 25.10.2022