Har du prøvd et av sykkelhotellene i kommunen?

I forbindelse med Europeisk mobilitetsuke tilbyr Bane NOR én gratis måned for alle som inngår ny avtale i løpet september.
Kolbotn

Å kombinere sykkel og tog er den mest miljøvennlige måten å reise langt på. Det finnes sykkelhotell på 39 togstasjoner i Norge.

Det er plass til mange flere sykler – Bane NOR vil nå friste nye syklister til å prøve ut tilbudet.

Til vanlig koster det 50 kroner for 30 dager, men i september får nye abonnenter første måned gratis på sykkelhotellene i Nordre Follo (Rosenholm, Kolbotn, Vevelstad og Ski) og Ås.

Slik starter du abonnementet

• Last ned appen som heter Bane NOR Parkering.
  • Start en ny avtale fra 1. september, velg sykkelhotell og registrer betalingsmåte.

Slik parkerer du sykkelen din

• Gå inn i appen og trykk Lås opp for å åpne porten til sykkelhotellet. Porten åpner seg innen 30 sekunder.
  • Gå inn i sykkelhotellet og lås sykkelen med en solid lås
  • Ta toget dit du skal og nyt den gode samvittigheten du får ved å reise miljøvennlig.

Europeisk mobilitetsuke markeres 16.–22. september

Les mer om tilbudet i pressemeldingen fra Bane NOR