Avslutter testing ved Oppegård rådhus

Teststasjonen ved Oppegård rådhus stenger fra og med tirsdag 15. februar. Kommunen har god kapasitet på teststasjonen på Langhus.

Retningslinjene for testing av Covid-19 er endret og innbyggerne skal nå i hovedsak bruke selvtester for å finne ut av om de er smittet.

Hvis en selvtest er positiv, så er det ikke nødvendig å bekrefte den med en pcr-test. Personer som er delvaksinert kan ta en pcr-test, hvis de trenger det for å planlegge videre vaksinasjon eller har behov for koronasertifikat.

Pågangen for å ta pcr-test har falt de siste ukene og teststasjonen ved Oppegård rådhus tas ned fra og med tirsdag 15. februar. Kommunen har god kapasitet på teststasjonen på Langhus.

Hentesteder for selvtest

Personer som trenger selvtest på grunn av nyoppståtte symptomer eller mistanke om smitte, kan hente tester ved våre hentesteder.

Det er bare voksne som har symptomer som er anbefalt å teste seg. Barn og skoleelever er ikke lenger anbefalt å teste seg, heller ikke ved smitte i husstanden.

Tester kan fås utlevert på rådhuset i Ski, på teststasjonen på Langhus, bibliotekene på Ski og Kolbotn og i Sofiemyrveien 16.

Les mer om testing her

Sist endret: 14.02.2022