Bli med på digital workshop om frivilligfestival

2022 er frivillighetens år, og kommunen ønsker å arrangere en festival for å vise frem hva som finnes av frivillige organisasjoner, aktiviteter og tiltak i Nordre Follo.

Vi trenger innspill fra lag, foreninger og frivillige

I kommunen vår finnes det utrolig mange tilbud for liten og stor som er i regi av frivilligheten. Dette skal være en festival for alle, men med vekt på familier.

Vi ser for oss en festival som setter søkelyset på frivilligheten i Nordre Follo kommune.

Festivalen skal arrangeres i Vestråtparken i Ski, og foreløpig dato er 4. juni 2022.

Meld deg på digital workshop 28. februar

Nordre Follo kommune ønsker at dette prosjektet skal utvikles og gjennomføres i samarbeid med frivilligheten. Derfor vil vi allerede nå invitere dere til en workshop 28. februar kl. 17–19 hvor vi ser nærmere på:

• Hvordan ønsker din organisasjon å delta på en felles festival?
  • Hva ønsker du at denne festivalen skal være for Nordre Follo kommune?

Meld deg på her:

Digital workshop om frivilligfestival