Er du mellom 16 og 20 år og ønsker deg sommerjobb?

Nordre Follo kommune vil bidra til at flere unge får seg sommerjobb og vil i år tilby sommerjobber til ungdom i alderen 16–20 år.

Sammen med både private og kommunale arbeidsgivere vil vi tilby flere spennende og utfordrende jobber. Hvor mange vi skal ansette, avhenger av hvor mange arbeidssteder vi får med på laget. Lengden på jobbene kan variere, men du vil kunne få minimum 2 uker arbeid.

Du trenger ikke å ha erfaring fra arbeid fra før, vi gir deg den opplæringen du trenger. For å søke trenger du bare skrive litt om deg selv og hva du vil jobbe med, så skal vi forsøke å finne en passende sommerjobb til deg.

Hvem kan søke?

Du må

• være født i tidsrommet 2006–2002
  • ha bostedsadresse i Nordre Follo kommune
  • ikke ha annen jobb fra før
  • kunne jobbe minst 2–3 uker sammenhengende i løpet av sommeren
  • være motivert og ha lyst til å jobbe, være fleksibel og lærevillig

Du finner mer informasjon om hvordan du søker i stillingsutlysningen: Sommerjobb for ungdom

Husk søknadsfrist 1. mars.

Sist endret: 09.02.2022