Vaksinesenteret flyttet 1. mars

Koronavaksinasjon foregår nå i Rådhussvingen 7, rett ved siden av rådhuset i Ski.

Vaksinering mot Covid-19 har frem til 1. mars foregått på vaksinesenteret i underetasjen på Ski storsenter helt siden våren 2021.

- Vi er svært fornøyde og takknemlige for den velvilligheten Ski storsenter har vist kommunen ved å låne ut disse lokalene. De aller fleste innbyggerne i Nordre Follo er nå fullvaksinert og vi har ikke lenger behov for så stort lokale, sier vaksinekoordinator Marit Skjerven. 

De som fortsatt ikke har tatt 1., 2. eller 3. dose er hjertelig velkommen til Rådhussvingen 7. Det er også enkelte grupper med underliggende sykdommer som er anbefalt å ta fire doser, og disse vil også følges opp i det nye lokalet.  

Gangavstand fra tog og buss

Vaksinesenteret vil ha åpent tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 9.30 til 15.00. Det er åpent for drop-in fra 10 til 14. Hvis vi ser at det er behov for lengre åpningstider vil vi justere etter det.

Lokalet er i gangavstand fra tog og buss. Det er mulig å parkere på avgiftsbelagte parkeringsplasser ved rådhuset og på torget. Det er også gangavstand fra Ski storsenter som har gratis parkering i tre timer.

Regjeringen har ikke besluttet noe om eventuelt videre vaksinasjon utover høsten 2022. Kommunen avventer beslutning fra nasjonale myndigheter og vil som alltid følge opp det regjeringen beslutter.  

Mer informasjon

Her finner du mer informasjon om vaksinering i kommunen: Koronavaksinering i Nordre Follo kommune

Sist endret: 02.03.2022