Morten Ellingsen er vår nye kommunikasjonssjef

Han begynner i jobben 1. oktober. Ellingsen kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Ås kommune.

Det var tolv søkere, og fire kandidater ble invitert til intervju. Et enstemmig tilsettingsråd stilte seg bak Ellingsen som den best kvalifiserte kandidaten.

Assisterende kommunedirektør Jane Short Aurlien er veldig godt fornøyd med ansettelsen.

– Med Morten Ellingsen får kommunen en engasjert, kreativ og faglig sterk leder for kommunikasjonsavdelingen og politisk sekretariat. Han kjenner Nordre Follo godt og har mange spennende tanker om hvordan vi kan videreutvikle og styrke dialogen mellom innbyggerne, de folkevalgte og administrasjonen. Han blir en god kraft å få inn i organisasjonen, og vi gleder oss til å få ham med på laget, sier hun.

Sist endret: 18.07.2022