Avslutter tilbud om koronatest på teststasjonen

Det er ikke lenger en generell anbefaling om å teste seg for korona. Kommunens teststasjon har siste åpningsdag 13. mai.

Det er ikke lenger en nasjonal anbefaling om å teste seg for korona, og kommunen avslutter derfor tilbud om PCR-testing på Langhuset. Teststasjonen har siste åpningsdag fredag 13. mai.

Den siste tiden har færre enn 10 personer per dag benyttet teststasjonen. Innbyggere som ønsker testing for koronasertifikat henvises til private tilbydere.

Oslo kommune stengte sine teststasjoner 9. mai og mange av våre nabokommuner har gjort det samme.

Inntil videre deler vi ut gratis selvtester på rådhuset i Ski kl. 8.30 – 15.15 og Sofiemyrveien 16 kl. 9.00 -12.00 på hverdager.

Kommunen vil opprettholde beredskap for å eventuelt kunne gjenåpne et testtilbud hvis nasjonale myndigheter mener det blir nødvendig på et senere tidspunkt.

Sist endret: 10.05.2022