Lyst til å prøve elsparkesykkel gratis?

Fredag 13. mai kan du prøve deg i en morsom, spennende og trygg løype på torget i Ski. Du kan også sykle deg din egen smoothie!

Velkommen til trafikksikkerhetsdag på torget utenfor Rådhusteatret i Ski fredag 13. mai kl. 11–16.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Elsparkesykler er praktisk, gøy og miljøvennlig

Elektriske sparkesykler er en ny form for mikromobilitet som kan gi økt frihet og tidsbesparelser i hverdagen, men også økt risiko for ulykker og skader. Parkerte elsykler er en annen del av utfordringen.

Nordre Follo kommune, Skadeforebyggende forum og Inspiria science center inviterer til åpen dag. Her kan du komme innom og prøve elsparkesykkel i en morsom, spennende og trygg ferdighetsløype og kanskje utfordre din kunnskap om trafikksikkerhet.

Skadeforebyggende forum er en uavhengig, ideell organisasjon som sprer kunnskap og øker bevissthet om skadeforebygging. Organisasjonen legger til rette for tverrfaglig samarbeid på ulike nivåer.

Inspiria science center er et vitensenter i Sarpsborg som blant annet jobber med grønn mobilitet. Senteret utvikler og holder mange undervisningsopplegg innen sykkel, elsykkel og elsparkesykkel.

Nordre Follo kommune som trygt lokalsamfunn

Trafikksikkerhet er et av seks innsatsområder i Nordre Follo, som trygt lokalsamfunn. Kommunen jobber langsiktig og systematisk med å forebygge skader og ulykker.

Representanter fra Trygg Trafikk, politi, NAF Follo, Ruter, Bane NOR Eiendom, Tier, Follo brannvesen og Nordre Follo kommune vil være til stede.

Arrangementet er åpent for alle.

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med folkehelsekoordinator Heidi Berentsen på e-post: heidi.berentsen@nordrefollo.kommune.no eller telefon: 90 10 27 08.

Sist endret: 09.05.2022