Ønsker du å bidra i frivilligfestivalen?

Nordre Follo kommune ønsker å feire frivillighetens år ved å lage en familiefestival for og med frivilligheten i vår kommune. Frivilligfestivalen vil finne sted ved Waldemarhøy og Vestråtparken i Ski lørdag 20. august kl. 12-18.

Vi trenger din hjelp

For å lykkes med å arrangere denne festivalen ønsker vi å invitere frivilligheten til å delta med stander, aktiviteter og underholdning for å vise frem mangfoldet av frivillige lag og foreninger i kommunen for våre innbyggere.

Dette er en flott anledning til å promotere sin frivillige organisasjon og sine aktiviteter, og bli med på feiringen.

Meld deg på

Trykk på linken under for å melde deg, ditt lag eller forening på frivilligfestivalen:

Påmelding frivilligfestival

Frist for å melde seg på er 5. juni.

Kontaktinformasjon

Du kan ta kontakt med kommunens frivilligkoordinator hvis det er noe du lurer på:

E-post til frivilligkoordinator Gunn Elise Saltveit:  gunnelise.saltveit@nordrefollo.kommune.no

Sist endret: 06.05.2022