Ungdomsmiljøet ute og på nett

Delta på Parenthoods nettarrangement torsdag 24. mars kl. 19.30–21.00. Her møter du mange som kjenner ungdomsmiljøet i kommunen.

Samfunnet er gjenåpnet og våren er i anmarsj. Dette føles godt for de fleste av oss, etter to år med restriksjoner, endringer, avstand og forsiktighet på de fleste områder. Men dette kan også føre med seg utfordringer i ungdomsmiljøet de neste månedene.

Hva er innafor av adferd og deling?

Etter innspill fra Nordre Follo kommunale foreldreutvalg (NFKFU) vil vi belyse ungdommers kontakt på nett, og hva som er innafor av adferd og deling, så dere som foreldre kan veilede de hjemme.

Møt de som kjenner ungdomsmiljøet

Vi i Parenthood Nordre Follo har derfor samlet ett panel med personer som har kjennskap til ungdomsmiljøet i området vårt for å si noe om hva de ser, hører og vet om miljøet nå, og hva det er lurt å tenke på fremover.

Det kommer representanter fra politi, SLT, utekontakten, Ung fritid og Natteravnene i Oppegård. Kristian Rem, leder for Hjelpern og utekontakten vil lede panelet gjennom temaene i dette nettarrangementet.

Arrangementet er ett samarbeid mellom Parenthood, NFKFU og Natteravnene.

Se Facebooksiden til Utekontakten i Nordre Follo!

Sist endret: 21.03.2022