Ikke klart for vårrengjøring helt ennå

Vi får en del henvendelser fra innbyggere som lurer på når kommunen vil begynne med vårrengjøringen av veier og gater.

Vårsola varmer og lokker innbyggerne våre ut i friluft. Vi har forståelse for at mange helst skulle sett at veier og fortau allerede var frie for grus fra vintervedlikeholdet.

Vi har ikke begynt på vårrengjøringen av de kommunale veiene ennå fordi det fortsatt ligger is i veikantene noen steder og det fortsatt er kuldegrader om nettene.

Vi begynner vårrengjøringen så snart veiene er helt isfrie og det ikke lenger er kuldegrader om nettene.

Hvilke områder vi starter i blir rullert hvert år. Vi vil informere mer om dette i kommunens kanaler når vi er klare til å begynne på årets vårrengjøring.

Sist endret: 23.03.2022