Innsamling av klær og utstyr til flyktninger

Kjøkkenutstyr, småmøbler og vinterklær til barn i barneskolealder, er noe av det vi har behov for. Innsamlingen er åpen hver lørdag i januar og februar kl. 14-16.
akebrett og skøyter

Nordre Follo skal bosette 280 nye flyktninger i 2023 og de er ventet å komme gjennom hele året. Vi har et utstyrslager for nyankomne flyktninger og nå er det behov for mer klær og utstyr.

Vi åpner opp for innsamling i Skiveien 62 (på Kolbotn) på lørdager kl. 14.00-16.00 i hele januar og februar.

Dette er det størst behov for nå:

• Kjøkkenutstyr og småelektrisk
  • Småmøbler
  • Vinterklær, ull, vanlige klær og sko til barn i barneskolealder

Vi minner om at alt må være i god stand og rent.

Innsamlingen er et samarbeid mellom Røde Kors og Nordre Follo kommune. Utdelingen til flyktningene skjer gjennom kommunens flyktningtjeneste.

Hvis du har spørsmål om innsamlingen kan du ta kontakt med Kjersti Hoff fra flyktningtjenesten på epost kjersti.hoff@nordrefollo.kommune.no

Sist endret: 02.02.2023