Arbeid på jernbanen på Østlandet påsken 2023

I påsken og til sommeren blir det buss for tog i forbindelse med arbeid blant annet på Follobanen, melder Bane NOR.

For oppdatert informasjon om din reise, se reiseplanleggerne til Entur og togselskapene. Når du er klar til å reise kan du også finne sanntidsinformasjon i NÅ-appen, som du kan laste ned gratis, skriver Bane NOR på sine nettsider.

Påsken 2023

Bane NOR varsler at de er nødt til å stenge Follobanen i noen dager i påskeferien. Dette er arbeid som har vært planlagt i lang tid, lenge før de møtte på problemene i desember.

Grunnen til at Bane NOR holder stengt i påskedagene er at de skal klargjøre for arbeidet som skjer i sommerukene når jernbanespor skal kobles til Oslo S og Follobanen.

Les mer om påskearbeid på Ski stasjon på Bane NORs nettsider.

I Oppegård kan det bli støyende anleggsarbeider på jernbanen mellom 8. og 10. april i tidsrommet kl. 07.00-19.00. Les mer om dette på Bane NORs nettsider.

Sommeren 2023

I sommerukene 2023 sluttfører de det planlagte arbeidet som legger til rette for en gjennomgående reise på Follobanen gjennom Oslotunnelen. I år skal det være sommerarbeid i kun fire uker på Follobanen og i Blixtunnelen. I den perioden, med unntak av en uke med buss for tog, kjøres det noen togavganger på Østfoldbanens lokallinje.

Les mer på Bane NORs nettsider.

Sist endret: 27.03.2023