Ansatt på SFO og ansatt i barnehage koronasmittet

Skolefritidsordningen det gjelder er stengt for 1. klasse mandag 10. august. De to kohortene på barnehageavdelingen der en ansatt er smittet er også stengt mandag.

En ansatt på en av kommunens skolefritidsordninger, SFO, har fått påvist koronavirus (Covid-19).

– Personen var på jobb på SFO onsdag forrige uke. Voksne nærkontakter som jobbet sammen med den ansatte blir kontaktet direkte og testes 10. august, sier Kerstin Anine Johnsen Myhrvold, kommuneoverlege i Nordre Follo kommune.

Skolefritidsordningen dette gjelder vil være stengt for første klasse mandag 10. august. Foreldre og foresatte som har barn på den aktuelle skolefritidsordningen er informert.

Den smittede bor ikke i Nordre Follo kommune. Tilfellet er knyttet til utbruddet i Indre Østfold.

Ansatt i barnehage koronasmittet

Også en ansatt i en av kommunens barnehager har fått påvist koronavirus (Covid-19).

– Personen har vært på jobb i barnehagen onsdag forrige uke, og to kohorter kan være berørt. Alle voksne og barn som var i nærkontakt med den ansatte er kontaktet direkte og testes i løpet av søndag 9. august. Når svar på disse prøvene foreligger mandag, gjør vi en ny vurdering av om flere skal testes, sier Kerstin Anine Johnsen Myhrvold, kommuneoverlege i Nordre Follo kommune.

Avdelingen med de to kohortene vil være stengt mandag 10. august.

Her finner du mer informasjon om koronasituasjonen i Nordre Follo.

Sist endret: 10.08.2020