Barnehagene har pyntet kommunen

Rundt om i Nordre Follo kan du se mye flott 17. mai-pynt. Det er barna i barnehagene våre som har pyntet i nærmiljøet sitt med mottoet: Alt blir bra - hurra!

Årets 17. mai blir en annerledes feiring og barnehagene i Nordre Follo ønsket å komme sammen om et initiativ.

Mange av barnehagene hadde feiring 15. mai, på ulikt vis og litt annerledes enn vanlig, med smittevernstiltak og begrensninger på grunn av koronapandemien.

Flere av barnehagene fikk ideen om å flytte pyntingen ut av barnehagen frem mot 17. mai. Det vil si at barnehagene pynter noe i nærmiljøet. Det kan være på rådhuset, på brannstasjonen, en butikk, legevakten, gågatene, en cafe, på kjøpesenter, en undergang, en togstasjon osv.

Irene Eriksen Mørk og Anne Nordbye er områdeledere for barnehagene i kommunen. De forteller at initiativet er en hilsen fra barnehagebarna til alle barna i kommunen.

- Alle de flotte barnehagene våre kastet seg på og ble med på pyntingen rundt i Nordre Follo. Det er veldig gøy, det er en hilsen og takk til alle innbyggere og hele kommunen. Det ble en helt spesiell vår, med en spesiell ramme rundt festdagen til barna. Dette er rett og slett vår hyllest til ungene på 17. mai. Mottoet vi har samlet oss om er ALT BLIR BRA – HURRA!

For ordens skyld: alle har fått de nødvendige tillatelser og skal rydde opp når 17. mai er over.

Sist endret: 15.05.2020