Fakturaer for barnehage og SFO

Mange lurer på om de skal betale fakturaene for kommunale barnehager og SFO.

Faktura for mars

Faktura for egenbetaling i kommunal barnehage og SFO ble sendt ut for en tid tilbake. Forfallsdatoen her er 20. mars. Vi ber om at dere betaler faktura for mars, da fakturaene ble sendt ut før vedtaket om stengte barnehager og SFO.

Fakturaer vi sender ut fremover vil ta hensyn til den tiden du ikke benytter tilbudet.

Senere fakturaer

Det er fortsatt uavklart hvor lenge barnehager og skolefritidsordninger vil være stengt. Kommunen vil se på egenbetalingen når situasjonen normaliserer seg og sørge for at ingen betaler mer for barnehage- og SFO-tilbudet enn de skal.

Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi vet mer om hvor lenge barnehage og SFO er stengt.

Har du barn i privat barnehage?

For egenbetaling i private barnehager, ber vi deg ta direkte kontakt med barnehagen.

Sist endret: 16.03.2020