Følg med på politiske saker

Ønsker du å vite hvilke saker lokalpolitikerne skal behandle fremover? Nå er sakspapirene til formannskapsmøtet i mars klare.

Sakspapirene til møtet i formannskapet 19. mars ligger nå ute på nettsiden.

Du finner alle møteinnkallinger med sakspapirer og møteprotokoller med vedtak i politisk møtekalender.

For å se kommende møter, gå til "Finn møter" i politisk møtekalender og velg år og måned, trykk deretter "Bruk filter".

Politiske møter i mars

16. mars: Møte i Utvalg for oppvekst, idrett og kultur

16. mars: Møte i Utvalg for klima, teknikk og miljø

17. mars: Møte i Utvalg for areal, klima og byggesak

17. mars: Møte i Utvalg for omsorg, helse og seniorpolitikk

18. mars: Møte i Partssammensatt utvalg

19. mars: Møte i Formannskapet

25. mars: Møte i Kommunestyret

Alle politiske møter er åpne for publikum. Tid og sted for de politiske møtene finner du i politisk møtekalender.

Formannskaps- og kommunestyremøtene vil bli direktesendt på kommunens NettTV.

Medlemmer

Vil du vite hvem som er medlem i de ulike politiske rådene, nemdene, utvalgene, formannskapet og kommunestyret i Nordre Follo kommune?

Den informasjonen finner du under "Aktive utvalg". Trykker du for eksempel på kommunestyret, får du opp info om kommende møter i kommunestyret, og en oversikt over kommunestyrets medlemmer og varamedlemmer.

I politisk møtekalender finner du også en oversikt over de mest leste politiske saksfremleggene så langt i 2020.

Sist endret: 02.03.2020