Hold deg orientert om aktuelle politiske saker

Ønsker du å vite hvilke saker lokalpolitikerne skal behandle fremover? Lurer du på hva som ble bestemt i tidligere politiske saker?

Du finner møteinnkallinger med sakspapirer og møteprotokoller med vedtak i politisk møtekalender.

For å se kommende møter, gå til "Finn møter" i politisk møtekalender og velg år og måned, trykk deretter "Bruk filter".

Medlemmer

Vil du vite hvem som er medlem i de ulike politiske rådene, nemdene, utvalgene, formannskapet og kommunestyret i Nordre Follo kommune?
Den informasjonen finner du under "Aktive utvalg". Trykker du for eksempel på kommunestyret, får du opp info om kommende møter i kommunestyret, og en oversikt over kommunestyrets medlemmer og varamedlemmer.

I politisk møtekalender finner du også en oversikt over de mest leste politiske saksfremleggene så langt i 2020.

Politiske møter i januar og februar 2020

Onsdag 29.
Eldrerådet
Rådet for personer med funksjonsnedsettelser

Mandag 3.
Utvalg for teknikk, klima og miljø
Utvalg for oppvekst, idrett og kultur

Tirsdag 4.
Utvalg for areal, klima og byggesak
Utvalg for omsorg, helse og seniorpolitikk

Onsdag 5.
Partssammensatt utvalg

Torsdag 6.
Formannskapet

Onsdag 12.
Kommunestyret

Alle de politiske møtene er åpne for publikum. Tid og sted for de politiske møtene finner du i politisk møtekalender.

Formannskaps- og kommunestyremøtene vil bli direktesendt på kommunens NettTV.

Sist endret: 10.05.2020