Kommunestyremøtet fortsetter 16. april

Det første digitale kommunestyremøtet i Nordre Follo fortsetter i dag, torsdag 16. april klokken 15.

På grunn av smitteverntiltakene i forbindelse med koronaviruset blir alle møter gjennomført digitalt.

Nordre Follo er blant de aller første kommunene som gjennomfører kommunestyremøter digitalt. Det er en ny utfordring for både administrasjon og politikere, spesielt når det gjelder hvordan representantene stemmer over forslagene.

Vi er opptatt av det skal gå riktig for seg, og derfor tar det mer tid enn vanlig å gjennomføre møtet.

Ordføreren, varaordføreren, rådmannen og to personer fra politisk sekretariat er på plass igjen i dag når møtet starter klokken 15. Alle øvrige deltakere deltar digitalt.

Følg møtet direkte her:

Kommunestyremøtet direkte

Alle sakspapirer finner du her:

Sakspapirer til kommunestyremøte 15. og 16. april

Sist endret: 10.05.2020