Lanserer innbygger-app

Nå kan du få kommunen «rett i lomma». Last ned innbygger-appen til 17. mai, så kan du følge TV-sending og de lokale korpsene på mobilen.

Hvor er det fint å gå tur, har vi kyststi, når åpner barnehagen, hvor finner jeg mine kommunale fakturaer? Alt dette vil du kunne få svar på i Nordre Follos innbygger-app «Nordre Follo Innbygger».

Vil gjøre det enkelt for deg

Ordfører Hanne Opdan er både stolt av og glad for, at vi nå kan tilby innbyggere i Nordre Follo en app som gjør det enklere for deg å finne all informasjon fra kommunen på ett sted. Hun håper mange vil laste ned appen og gi tilbakemelding, så den kan utvikles videre sammen med innbyggerne.

- Vi skal være nær og nyskapende – og ønsker å gjøre det enkelt for deg, sier Hanne Opdan i sin velkomsthilsen til innbyggerne i appen.

Se ordførerens velkomsthilsen her.

Følg ditt lokale skolekorps 17. mai?

- Det var viktig for oss å lansere appen før 17. mai, så vi kan utnytte mulighetene den gir på nasjonaldagen. Her kan du blant annet følge TV-sendingen som Empo-TV har laget, og flere av de lokale korpsene via streaming, sier leder for samskaping og lokalsamfunn, Kjersti Sandvik.

I siste episode av Nordre Follo-podden forteller Kjersti mer om innbygger-appen. Hør episoden her.

Nyheter, fakturaer, kultur og turkart

I innbygger-appen finner du blant annet nyheter fra kommunen, aktivitetskalender, turkart, kommunens sosiale medier, og oversikt over frivillighet, kulturtilbud, lag – og foreninger. Politiske saker og aktuelle høringer vil også være enkelt å få oversikt over.

- Tanken er å samle kommunen i en app. Det skal bli lettere å finne informasjon som er aktuell for deg og følge med på det som skjer i kommunen din, sier Sandvik.

Skal utvikles sammen med innbyggerne

Du kan også velge hvilke områder du er mest interessert i, og få innhold som er tilpasset deg.
- Vi skal utvikle appen sammen med innbyggerne våre, og er takknemlige for tilbakemeldinger. Blant annet skal vi jobbe videre med hvordan vi kan gjøre innholdet mer tilpasset og relevant for den enkelte, sier Sandvik.

Her kan du laste ned appen

Du kan laste ned appen i Itunes, App-store og Google Play. Søk på» Nordre Follo Innbygger», så kommer den opp. Appen er gratis.

Se instruksjonsvideo av appen.

Sist endret: 29.06.2020