Møt vår nye kollega!

Kommune-Kari er nyansatt chatbot i kommunen vår. Hun er tilgjengelig hele døgnet, og hun er klar for å svare på det du måtte lure på om tjenestene våre.
Nordre Follo kommunes chatbot

Under opplæring

Kari er fortsatt under opplæring, så det er ikke sikkert hun klarer å svare på alle spørsmål. Gi henne gjerne en tilbakemelding hvis du ikke får den hjelpen du trenger.

Våre andre kollegaer på Innbyggertorget vil fortsatt være der for deg mellom kl. 8.30 og 15.00.

Tommel opp – eller tommel ned?

Kommune-Kari er som andre ansatte – hun trenger tilbakemeldinger for å utvikle seg. Dette gjør du ved å gi tommelen opp hvis du er fornøyd og tommelen ned hvis du mener svaret du får, ikke er godt nok. Da har vi mulighet til å gjennomgå tilbakemeldingene og raskt finne ut om det er noe vi har glemt å lære Kari, eller om vi faktisk mangler den informasjonen på nettsidene våre.

Ønsker du å gi andre tilbakemeldinger om Kommune-Kari, er det best om du gjør det direkte til hennes kollegaer på nettredaksjonen@nordrefollo.kommune.no.

Sist endret: 02.06.2020