Nå får du Nordre Follo-magasin og turkart i posten

Alle innbyggere i Nordre Follo kommune vil denne uken få et innbyggermagasin og et turkart levert i postkassen sin.

I magasinet finner du blant annet viktig informasjon om den nye kommunen, som kontaktinformasjon, kontonummer, gebyrer og vedtekter.

Du kan lese reportasjer fra flere steder i kommunen, blant annet Dagbo, Newton-rommet på Kolben, kulturskolen, Frisklivssentralen og biblioteket.

Du møter innbyggere som er brukere av avanserte helsetjenester i hjemmet, som driver gård på Siggerud og står bak «Norges minste kulturhus» på Skotbu.

Magasinet inneholder også intervju med ordfører Hanne Opdan og en oversikt over alle representantene i kommunestyret.

Les magasinet i pdf-versjon

Nytt kart for hele kommunen

Tidligere har Oppegård kommune et turkart fra 1999 og Ski et kart fra 1991.

Det nye turkartet har oppdatert bakgrunnskart, stier og løyper, utsiktspunkt, badeplasser, fiskevann, padlevann, golfbaner, skytebaner, P-plasser, varmestuer, naturreservat, landskapsvernområder mm.

På baksida av kartet er det mye nyttig informasjon til turgåerne, bl.a. med beskrivelse av de 88 ulike turmålene som er markert på kartet.

Nordre Follo kommune vil gjerne få takke frivillige organisasjoner som har bidratt i arbeidet med kartet:

Forum for Natur og Friluftsliv i Nordre Follo, Nordre Follo Turlag (Turistforeningen), LA-21-forumet i Ski, Ski historielag, Oppegård historielag, Skiforeningen Sørmarka, Skiforeningen, Ski JFF, Oppegård JFF m.fl.

I løpet av vinteren skal vi lage en digital versjon av kartet. Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger fra innbyggerne som vi kan bruke i denne versjonen.

Send oss tilbakemeldinger på epost: postmottak@nordrefollo.kommune.no

Sist endret: 10.05.2020