Nordre Follo kommune på podcast

I vår første episode kan du høre kommuneoverlege Kerstin Myhrvold fortelle om arbeidet med covid-19, smitteoppsporing og åpne idrettsbaner.

Hør kommuneoverlegen snakke med Silje Stavik i kommunikasjonsavdelingen. En stor takk til folkevalgt Tønnes Steenersen som har stått for teknikken.

– Vi håper podcasten skal gi innbyggerne våre et bedre innblikk i hva som skjer i kommunen. Podcast er lett tilgjengelig, er enkel å bruke og du kan høre på innleggene mens du gjør andre ting, sier Stavik.

Kommuneoverlegen først ut

Det er naturlig at kommuneoverlegen er vår første gjest når vi står midt i Covid-19. Flere av episodene fremover vil også handle om dette. Vi skal blant annet snakke om hvordan vi kan ivareta en god fysisk og mental helse i denne spesielle tiden. På sikt skal podcasten også handle om andre ting, og både ordfører og rådmann er aktuelle gjester.

Her kan du høre podcasten

Podcasten finnes foreløpig på Spotify og Soundcloud, men vil også bli tilgjengelig på Google Play og Itunes.

Hvis du markerer at du ønsker å abonnere, får du automatisk de nye episodene vi publiserer.

Sist endret: 10.05.2020