Hva blir Nordre Follo-sangen?

Nå kan du være med på å stemme frem Nordre Follo-sangen. Hør på de tre fine finalistene og gi din stemme. Fristen er 19. september på Eventyrfestivaldagen.
Profilelement Nordre Follo kommune

Det fantes en Ski-sang og en Oppegård-sang, men det er historie. Nå ønsker vi en ny sang, siden vi er blitt Nordre Follo kommune.

Hør på låtene under, og hør på dem gjerne flere ganger til du finner den du liker best.

De tre artistene vil også fremføre sine sanger på selve Eventyrfestivaldagen 19. september. Etter at finalistene har fremført sine bidrag vil vi lese av avstemmingstallene og kåre vinneren.

Alternativ 1 - Stefi Martine Ringen

Alternativ 2 - Trond Kjelsås

Alternativ 3 - Torild Andersen

Du kan stemme helt frem til lørdag 19. september til ca. kl. 15.30. Rett etter på – blir vinneren kåret.
Alle innsamlede data vil bli slettet når avstemningen er ferdig.

Avstemningen er avsluttet.

Gratis konsert og kåring av vinneren

Lørdag 19. september er det to gratis familiekonserter på Kolben. De tre finalistene vil framføre sine bidrag på konserten som starter kl. 15.30. Her vil også vinneren bli kåret.

Program Sal 1 – kl. 13:00
Danseoppvisning av Ida Amalie Eikeland fra Svartskog – Tildelt Kulturrådets drømmestipend 2020
Ila Auto – Barne og familiekonsert.
Varighet ca. 60 min. Gratisbilletter hentes ut via Kolben.no eller over disk i biblioteket.

Program Sal 1- kl. 15.30
Ila Auto – Barne og familiekonsert
Kåring av Nordre Follo sang. Finalelåtene fremføres av de tre finalistene - siste mulighet til å stemme.
Varighet ca. 75 min. Gratisbilletter hentes ut via Kolben.no eller over disk i biblioteket.

Sist endret: 19.09.2020