Nyansatt rektor ved Sofiemyr skole

1. august starter Jo Henrik Wangen som ny rektor ved barneskolen. – Vi er veldig glade for å ha fått akkurat Jo Henrik som ny rektor ved skolen, sier områdeleder Katti Anker Teisberg.

Jo Henrik Wangen (58) har tidligere jobbet som rektor ved skoler i Ås og Enebakk og som kommunalsjef i Våler i Østfold. Han er bosatt på Bjørndal i Oslo, men har god kjennskap til kommunen vår.

– Jo Henrik har både lang erfaring som rektor, har ledet en spesialavdeling og har også vært gjennom bygging av ny skole. Med andre ord mange erfaringer som vil komme til god nytte i jobben som rektor ved Sofiemyr barneskole, sier områdeleder for skole i Nordre Follo kommune, Katti Anker Teisberg.

Spennende og gode år foran oss

– Jeg ser veldig fram til å starte i jobben, og har allerede fått møte mange av kollegaene jeg skal jobbe sammen med, sier Wangen, som var med på plandagen ved skolen allerede 24. juni. Han tror erfaringen fra Ytre Enebakk skole, hvor han var rektor i en periode hvor skolen ble revet og bygget opp på ny, blir spesielt verdifull å ha med seg.

– Det er trygt å ha vært gjennom en slik prosess tidligere, og jeg tenker det kommer til å bli noen gode og spennende år for oss ved Sofiemyr skole i årene fremover, sier den nye rektoren.

– Jeg gleder meg til å treffe både elever og foresatte når det nye skoleåret starter, legger han til.

Takk til Kjetil Myklebust

Wangen tar over stafettpinnen etter rektor Kjetil Myklebust. Myklebust forteller at han tar med seg mange gode minner og kommer til å følge med fra sidelinjen.

– Jeg vil takke både elevene, foreldregruppa, FAU – og ikke minst dyktige og engasjerte kollegaer ved skolen. Vi har et godt fagmiljø ved skolen, og det har jeg satt veldig stor pris på. Og selvfølgelig verdens beste elever, smiler Myklebust.

– Mine år ved Sofiemyr har vært gode, lærerike og meningsfulle, legger han til.

– Kjetil har gjort en flott innsats for Sofiemyr skole, og vi ønsker ham lykke til videre med nye utfordringer, sier Katti Anker Teisberg.

Sist endret: 03.07.2020