Vær obs på personer som utgir seg for å være fra kommunen

Det har vært et tilfelle av tyveri der gjerningspersonene har utgitt seg for å være fra kommunen. Husk at kommunens ansatte gjør avtaler før de kommer hjem til deg. Hjemmetjenesten er uniformert, har ID-kort og nøkkel til fellesoppganger.
Vi har fått informasjon om at det i forbindelse med et tyveri i kommunen, var personer som utga seg for å være fra kommunen.  Dette var i Kolbotn-omådet. De som tok kontakt hadde angivelig sagt at de skulle informere om nye tjenester i den nye kommunen.

Info om ny kommune finnes på nett eller i postkassen

Vi ønsker derfor etter samråd med politiet å opplyse om at vi ikke har noen dør til dør informasjonskampanje i forbindelse med den nye kommunen. All informasjon foregår på nett, kommer i postkassen, eller står i avisene.

Hjemmetjenesten har avtale, er uniformert og har ID-kort

Ansatte fra kommunen kommer ikke uanmeldt uten at du har fått beskjed i forkant, eller har avtale om for eksempel hjemmetjeneste.
Ansatte fra hjemmetjenesten bærer ID-kort, og har adgang til fellesoppganger. Er du usikker, så ikke slipp noen inn. Ta eventuelt kontakt med kommunen på tel 02 178.

Sist endret: 14.02.2020