SOS-barnebyer og solsikker

Solsikkeaksjonen til SOS-barnebyer er en aksjon der man igjennom ulike aktiviteter lærer om barn i andre land, sin egen påvirkningskraft og at alle kan gjøre en forskjell. I år er Hebekk skole med på Solsikkeaksjonen!

Ingen barn skal vokse opp alene og alle barn har rett til en familie. Akkurat som et lite solsikkefrø trenger næring og solas kjærlighet for å gro og blomstre, trenger barn god omsorg for å utvikle sine iboende evner og bli ressurssterke voksne.

Alle  som deltar på Solsikkeaksjonen eller på annet vis engasjerer seg for SOS-barnebyer bidrar til at barn som er alene får omsorg, beskyttelse og et trygt hjem.

På Hebekk skole i Ski har det vært høy solsikkeaktivitet i det siste, og i går var skolens SFO ute og pyntet opp med gult i Ski sentrum🌻. De sørget også for at man kunne finne seg en glad klem langs vegen ♥️ Tusen takk for at dere sprer gul glede og smil i Ski! denne uka så elevene s Strømmeteaterets forestilling "Detektiv Dorotea og det mystiske frøet" som ble sendt live fra SOS-barnebyers facebookside. Om noen gikk glipp av forestillingen så ligger den ute her: www.facebook.com/sosbarnebyer/barn.jpg

bod.jpg

skrift.jpg

 

Sist endret: 19.06.2020