Finstadtunet kafé og kultursal

Kort fortalt

  • Vi holder til i samme bygget som Finstadtunet sykehjem, i Kråkstadveien 45 på Ski.
  • Stedet har flotte uteområder med bocciabane, ni hulls minigolfbane i tillegg til kultursal med shuffleboard, scene og kafé.

Åpningstider

Vi har åpent mandag-fredag kl. 10.00-15.00 og tilbyr baguetter, smørbrød, varmretter, vafler og baristakaffe. 

Om senteret

Finstadunet er spesielt opptatt av kulturelle og sosiale aktiviteter for å fremme trivsel og helse, skape nettverk og meningsfulle, gode opplevelser for innbyggerne. Vi har ingen nedre aldersgrense og har flere brukere som ikke er alderspensjonister. 

Faste aktiviteter

Folkeakademiet Finstadtunet

Folkeakademiet Finstadtunet er en frivillig organisasjon som er etablert i tilknytning til institusjonen. Lokalakademiets målsetting er å skape gode kulturopplevelser for alle.

Folkeakademiet Finstadtunet på Facebook 

«Kafe med påfyll»

Kafe med påfyll er en møteplass for trivsel og sosial samvær. Vi møtes hver torsdag kl. 11.00-13.00 og har blant annet jevnlige konserter i regi av "Den kulturelle Spaserstokken".

Se aktivitetskalender Hva Skjer?

Flere bidrar til aktiviteter hos: Ski Røde Kors Omsorg, Oppegård og Ski Sanitetsforening, Losje Roald Amundsen/ Rebeccalosje nr. Hannah, Ski Lions Club, samt kor, orkestre og enkeltpersoner.

Strikkeklubb

Hver tirsdag kl. 10.00–14.00 er det strikkeklubb i Tunstua. Her tilrettelegger vi også for annen hobbyvirksomhet. Har du en interesse du har lyst til å dele med andre, så ta kontakt!

"Filosofiklubben Eureka"

I Tunstua møtes også "Filosofiklubben Eureka" første tirsdag i hver måned kl. 18.00-20.00. Dette er en møteplass for undring og refleksjon der vi snakker om eksistensielle spørsmål i en uhøytidelig atmosfære.

Se også arrangementer og turer i regi av Senior Fritid

Kontaktinformasjon

Kontaktperson for seniorsentrene

Telefon: 92 49 99 60