Finstadtunet kafé og kultursal

Kort fortalt

  • Vi holder til i samme bygget som Finstadtunet sykehjem
  • Vi har fantastiske uteområder med bocciabane, 9 hulls minigolfbane. Flott kultursal med shuffleboard, scene og kafé.

Åpningstider

Vi har åpent mandag - fredag kl. 10.00 - 15.00.

Vi tilbyr baguetter, smørbrød, varmretter, deilige vafler og baristakaffe. Velkommen til en hyggelig stund i trivelige omgivelser!

Om senteret

Finstadunet har et spesielt fokus på kulturelle og sosiale aktiviteter for å fremme trivsel og helse, skape nettverk og meningsfulle, gode opplevelser for innbyggerne.

Faste aktiviteter

Folkeakademiet Finstadtunet

Folkeakademiet Finstadtunet er en frivillig organisasjon som er etablert i tilknytning til institusjonen. Lokalakademiets målsetting er å skape gode kulturopplevelser for alle.

Folkeakademiet Finstadtunet på Facebook 

«Kafe med påfyll»

Fast arrangement er "Kafe med påfyll - en møteplass for trivsel og sosial samvær" hver torsdag kl. 11.00 - 13.00. Se Ski kommunes aktivitetskalender "Hva Skjer?"
I "Kafe med påfyll" har vi jevnlige konserter i regi av "Den kulturelle Spaserstokken".

Samarbeidspartnere

Gode samarbeidspartnere som bidrar til aktiviteter hos er: Ski Røde Kors Omsorg, Oppegård og Ski Sanitetsforening, Losje Roald Amundsen/ Rebeccalosje nr. Hannah, Ski Lions Club, samt kor, orkestre og enkeltpersoner.

Strikkeklubb

Hver tirsdag kl. 10.00 – 14.00 er det strikkeklubb i Tunstua. I Tunstua kan det også tilrettelegges for annen hobbyvirksomhet. Dersom du har en interesse du har lyst til å dele med andre, så ta kontakt!

"Filosofiklubben Eureka"

I Tunstua møtes også "Filosofiklubben Eureka" den første tirsdagen i hver måned kl. 18.0 - 20.00. Dette er en møteplass for undring og refleksjon der vi snakker om eksistensielle spørsmål i en uhøytidelig atmosfære.

Spør etter Folkeakademiet Finstadtunets brosjyre for mer informasjon om aktivitetene!

Her finner du oss

Kråkstadveien 45, 1424 Ski

Kontakt oss

Kontaktperson for seniorsentrene:

Margrethe O Lillebø
Telefon 92 49 99 60
Margrethe O Lillebø