Vi deler ut mat til jul

Tirsdag 19. desember kan innbyggere som har behov for det, få litt ekstra mat til julehøytiden. Vi deler ut på Tårnåsen, Langhus og i Ski.
Matposer som ble delt ut i desember 2022

Sammen med flere organisasjoner ønsker vi også i år å dele ut litt ekstra mat til jul. Det er mange som opplever tøffe tider med økte priser og utgifter. Dette er en engangsutdeling nå før jul, og retter seg mot barnefamilier, eldre og andre som trenger hjelp i høytiden.

Tirsdag 19. desember blir det delt ut mat klokken 16.00 – 18.00 på disse stedene:

  • Tårnåsen aktivitetssenter, Valhallaveien 62 A, 1413 Tårnåsen
  • Langhus kirke, Langhussenteret 3, 1405 Langhus
  • Waldemarhøy i Ski, Waldemarhøyveien 13, 1400 Ski

Vil gjerne vite hvor mange som skal ha

Vi stiller ingen spørsmål om hvem du er eller hvorfor du møter opp. Men vi ber om at du bare henter mat på ett av stedene, slik at alle som trenger det, kan få mat.

For å vite omtrent hvor mange som ønsker å hente mat vil vi at du sender inn et skjema der du skriver hvor du ønsker å hente mat og hvor mange som bor sammen med deg. Dette er anonymt, og vil bli slettet etter utdelingen.

Her fyller du ut skjemaet

Hvis du trenger mat, men ikke har mulighet til å hente det selv, kan du Nordre Follos sentralbord på 02178 og spørre etter Therese Lindhjem. Du kan også ringe Elisabeth Rotevatn fra Den Norske kirke på telefon 920 62 484.

Ønsker du å bidra med penger?

Utafor boksen har opprettet en Spleis i samarbeid med de andre organisasjonene. Alle pengene som samles inn her, blir brukt til å kjøpe inn mat.

Her kan du gi ditt bidrag 

Utdelingen er et samarbeid mellom Den norske kirke Nordre Follo, Oppegård og Ski sanitetsforening, Rotary Kolbotn, Ski Røde Kors, Oppegård Røde Kors, Landstormen, Lions , Utafor Boksen og Nordre Follo kommune.

Sist endret: 22.12.2023