Ny og forbedret versjon av innbyggerappen

Siden sommeren 2023 har kommunen jobbet med å videreutvikle innbyggerappen, «Nordre Follo innbygger».
Nordre Follo innbygger er en app som er forbedret jan 2024

«Det finnes en app for det» er en setning som har blitt vanlig å høre de siste ti årene. Visste du at informasjon fra kommunen nå også bare er et par tastetrykk unna?  

Nordre Follo kommune har siden i sommer jobbet med å utvikle innbyggerappen, «Nordre Follo innbygger».

Prosjektleder Pål Hægland kan melde at denne nå er tilgjengelig for deg som innbygger. 

– Vi er veldig glade for å kunne presentere den nye og forbedrede versjonen av «Nordre Follo innbygger», sier prosjektlederen. 

– Siden i sommer har et dedikert utviklingsteam jobbet med appen og testet den på ulike brukergrupper i kommunen. Vi har brukt tilbakemeldingene vi har fått, og laget det vi mener er en god kilde til informasjon for våre innbyggere.

Vil gjøre det enklere

  En motivasjonsfaktorene for å videreutvikle appen, som har vært i bruk siden 2020, er å gjøre det enda enklere å holde seg orientert. 

– Med appen får du raskere tilgang til informasjon som angår nettopp deg, forklarer han. I appen kan du huke av for hvilke temaer du interesserer deg for, og hvilket område du bor i. Småbarnsfamilier kan for eksempel huke av for barnehage eller skole/SFO, mens godt voksne kan huke av for senior. Da får du opp tjenester og informasjon som gjelder for deg og ditt område.

 – Ved å velge kategorier som er relevante for deg, håper vi du lettere vil få den informasjonen du er ute etter, sier Hægland. Skrur du på varsler under innstillinger, vil du også få utvalgt informasjon og nyheter sendt rett til telefonen din.   

Innbyggerdialog

 – Gjennom intervjuer med innbyggere, testing på brukergrupper og statistikk for henvendelser, har vi dannet oss et godt bilde av hva innbyggerne er ute etter når det gjelder informasjon fra kommunen. Det gjør at vi føler oss trygge på at vi treffer ganske godt på de ulike målgruppene.

Han forteller videre at dette er en førsteversjon av den relanserte appen, og at kommunen vil fortsette med å videreutvikle den i 2024. 

 – Nordre Follo kommunes innbyggere ønsker informasjon, og det er det vi nå vil gi dem på en enklere måte, avslutter Hægland. 

Appen er tilgjengelig på Google Play og App Store

Sist endret: 01.02.2024